Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
95.000+ ramen verkocht

Ons assortiment

Bij Provix hebben we een breed assortiment met houten, pvc en aluminium profielen en zijn we continu bezig met uitbreidingen van het bestaande assortiment. Door de brede keuze uit materialen en profielen vind je altijd het geschikte profiel voor jouw situatie. Ieder profiel heeft namelijk zijn eigen specificaties en voor- en nadelen. Tijdens het samenstellen van je raam is het mogelijk om  de profielen gemakkelijk te vergelijk met de profielvergelijker in de configurator. We laten op deze pagina zien uit welke materialen, profielen en producten ons assortiment bestaat.

Overzicht houten profielen

In ons assortiment met houten profielen hebben wij diverse profielen. Ons Mahonie/Meranti profiel is een veelvoorkomende optie onder de houten ramen, deuren en schuiframen. De accoya ramen en deuren staan bekend om de uitstekende isolatiewaarden en speciale behandeling van het hout waardoor het valt in duurzaamheidsklasse 1. Hieronder is het aanbod van de houten profielen overzichtelijk weergegeven.

Profiel Producten
Mahonie/Meranti 67×114 Ramen en deuren
Mahonie/Meranti 67×138 Schuiframen
Accoya 67×114 Ramen en deuren

 

Overzicht pvc profielen

Het aanbod van de pvc profielen bied veel mogelijkheden. Ons Kömmerling 76 profiel is een vlak profiel met een strakke uitstraling. Het K-VISION Trend profiel is een verdiept profiel waarmee je een compleet andere look kunt creëren. De pvc schuiframen kunnen besteld worden in het K-VISION PremiDoor profiel.

De pvc profielen hebben een aantal extra opties als het gaat om de uitstraling van jouw ramen, deuren of schuiframen. Bij het samenstellen is er de mogelijkheid om verschillende soorten folies toe te voegen. Er is onder andere de keuze voor een glad of houtnerffolie, daarnaast kan er gekozen worden een houtverbindingslook. De combinatie van een houtnerffolie en HVL-verbinding (houtverbindingslook) zorgt voor een authentieke uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van de houten profielen. Bekijk hieronder onze pvc profielen en de beschikbare producten.

Profiel Producten
Kömmerling 76 Ramen en deuren
K-VISION Trend Ramen en deuren
K-VISION PremiDoor Schuiframen

 

Overzicht aluminium profielen

Met aluminium ramen, deuren en schuiframen haal je luxe, strakke en moderne profielen in huis. Bij Provix bieden wij een grote hoeveelheid profielen waarbij ieder profiel beschikt over unieke eigenschappen met een eigen look.

Bekijk hieronder de aluminium profielen in ons assortiment en de bijbehorende productgroepen.

Profiel Producten
SAPA Avantis SmartLine 70 HI Ramen en deuren
SAPA Confort 160 SI Schuiframen
Reynaers CS77 Ramen en deuren
Reynaers SL38 Ramen en deuren
Reynaers CP130 Schuiframen
Aluprof MB-79N Ramen en deuren
Aluprof MB-59HS Schuiframen
Aluprof MB-86 Harmonicadeuren
Cortizo Cor Vision Sliding Schuiframen

 

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over de profielen die wij aanbieden? Op onze productinformatiepagina’s vertellen wij meer toe over onze profielen. Je vind hier onder andere de afmetingen van het profiel, de kleurmogelijkheden en technische tekeningen.

Klantenservice

Kom je er nog niet helemaal uit, wil je graag meer informatie of heb je een andere vraag? Onze klantenservice staat voor jou klaar en helpen jou graag verder! Bekijk de klantenservice pagina om contact op te nemen.

Background image
Provix LogoSupersnel ramen bestellen

Onze score 8.4 (in NL)

Leveren vanaf 5 werkdagen

95.000+ ramen verkocht

Hier vind je ons: Borsbeeksebrug 34-1 in Antwerpen