Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
95.000+ ramen verkocht

Over Provix

Provix is een nieuwe speler op de Belgische markt, maar in Nederland hebben we al vijf jaar ervaring. Door de jaren heen hebben we de processen en systemen slim ingericht. Vanaf 2023 bieden we met veel enthousiasme onze producten aan in Vlaanderen onder de naam Provix. Een simpel en snel bestelproces, in combinatie met constante innovatie, zorgt ervoor dat we producten van hoge kwaliteit kunnen leveren.

Tijd om te bouwen

De traditionele bouwsector is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd en daar hebben wij ook ons steentje aan bijgedragen. Normaliter duurt het zo’n 12-16 weken om een raam te leveren, wij doen dit al vanaf 5 werkdagen. Hoe dit kan? We maken afspraken met gecertificeerde fabrieken. Zodra jij een bestelling hebt geplaatst, gaan de fabrieken meteen aan de slag om je raam of deur te maken. Elk product, van welke fabriek dan ook, is van uitstekende kwaliteit. Daar mag je zeker van zijn! Slimme systemen en innovaties werken we uit tot concrete plannen om zo het beste product te leveren.

advies voor ramen

Eenvoudig bestellen

Waarom bestellen bij Provix? Omdat bij ons iets bestellen supermakkelijk is, aldus onze klanten. Heb je de juiste afmetingen bij de hand? Dan hoef je die enkel in te voeren op de website en te bepalen hoe je het raam zal indelen. In één muisklik zie je de prijs en levertijd. Bovendien kan je in het winkelmandje een handige werktekening downloaden. Na het afrekenen ontvang je een bestelbevestiging via mail en wij gaan onmiddellijk voor jou aan de slag.

de detaillering van de profielen

Hier zijn wij trots op

In de afgelopen vijf jaar slaagden we er met Toelevering Online in om marktleider in ramen op maat te worden in Nederland. In al die jaren verkochten we er meer dan 95.000 ramen en de Nederlandse klanten bleken heel tevreden te zijn. Dat bewijst de score van 8,4/10 die we behaalden op feedback company. Binnen onze service vinden we goed klantencontact dan ook zeer belangrijk. Onze medewerkers van de klantenservice staat voor jou klaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16.30.

Onze producten

We verkopen ramen, deuren en schuiframen en voeren regelmatig productupdates door. Producten op maat maken we een voor een in fabrieken met een uitstekende reputatie. Zo zorgen wij steeds voor de beste kwaliteit. Bekijk het hele assortiment.

Background image
Provix LogoSupersnel ramen bestellen

Onze score 8.4 (in NL)

Leveren vanaf 5 werkdagen

95.000+ ramen verkocht

Hier vind je ons: Borsbeeksebrug 34-1 in Antwerpen