Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
95.000+ ramen verkocht

Verzending & bezorging

Bekijk hier alle informatie over de verzending en bezorging van jouw profielen.

Wanneer worden mijn ramen en deuren geleverd?

Je raam- en deurprofielen worden overdag geleverd. Onze transporteur berekent de beste route en bepaalt op welk tijdstip jij je levering ontvangt. Je krijgt de avond voor levering een tijdvak van 3 uur waarin je bestelling wordt geleverd. We vragen je om aanwezig te zijn tijdens de levering om deze in ontvangst te nemen.

Je ziet altijd de meest actuele levertijd tijdens het samenstellen van je bestelling.

Hoe worden mijn ramen en deuren geleverd?

We leveren onze ramen en deuren op een houten of stalen bok. Ons bestelsysteem bepaalt automatisch de maat voor de meest geschikte bok waarop jouw ramen en deuren worden geleverd. Daarom betaal jij nooit te veel voor je verzendkosten.

De houten bokken worden na levering niet opgehaald om de uitstoot te beperken. De stalen bokken worden gebruikt bij grotere en zwaardere kozijnen en worden na de bestelling wel opnieuw opgehaald.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Omdat je ramen en deuren op maat worden gemaakt is het niet mogelijk om je bestelling terug te sturen. Als er een fout is gemaakt door Provix, vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice zodat we voor jou een geschikte oplossing kunnen vinden, en eventueel een nieuw product kunnen opsturen.

Waar levert Provix in België?

Wij leveren in heel België op maat gemaakte deuren en ramen. Bij de afronding van je bestelling, kies je zelf waar je je bestelling wil laten leveren. Door lokale wet- en regelgeving kunnen wij echter op volgende locaties niet leveren:

  • Het centrum van Antwerpen (binnen de Scheldekaaien en de zijstroken van de Leien);
  • De binnenstad van Brugge;
  • De binnenstad van Mechelen.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je op deze locaties woont, en dan zoeken we graag een oplossing.

Onze klantenservice helpt je graag verder!

Heb je nog vragen over de levering van op maat gemaakte ramen en deuren? Je kan onze klantenservice bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16.30. Wij helpen je graag verder! Bekijk de onze contactpagina om contact op nemen.

Background image
Provix LogoSupersnel ramen bestellen

Onze score 8.4 (in NL)

Leveren vanaf 5 werkdagen

95.000+ ramen verkocht

Hier vind je ons: Borsbeeksebrug 34-1 in Antwerpen