Supersnel ramen bestellen
Onze score 8.4 (in NL)
Leveren vanaf 5 werkdagen
95.000+ ramen verkocht

Leveren vanaf 5 werkdagen

Bij Provix bestel je simpel en snel jouw ramen en deuren. In de markt van op maat gemaakte ramen en deuren zijn de levertijden vaak lang. Wij vinden dat dit anders kan. Bij ons ontvang je al vanaf 5 werkdagen je ramen en deuren bij jou thuis én volledig op maat!

Ramen en deuren van kwaliteit sneller bij jou thuis

Ons geheim van de snelle levertijd? Onze processen zijn volledig geautomatiseerd. De offerte krijg je meteen tijdens het samenstellen en wanneer jij op de bestelknop drukt, gaan wij direct aan de slag. Dit is één van de redenen waarom je bij Provix dus supersnel profielen op maat kan bestellen.

Niet alleen snel, maar ook makkelijk te bestellen

We willen niet alleen snelle levertijden voor onze klanten, maar we willen het proces van ramen en deuren op maat bestellen ook vergemakkelijken. Met onze configurator kan je in enkele stappen makkelijk je ramen en deuren op maat samen stellen. Tijdens het samenstellen, zie je ook steeds de totaalprijs en je kan ook de technische tekeningen makkelijk downloaden. Zo heb jij meteen alle informatie bij de hand om de juiste ramen en deuren te bestellen. In enkele klikken, kan jij dus makkelijk de juiste ramen en deuren op maat bestellen.

Levertijd verschilt per materiaal

Niet alle ramen en deuren zijn leverbaar vanaf 5 werkdagen omdat de levertijd kan verschillen per materiaal. Het ene materiaal heeft namelijk wat meer werk nodig dan het andere. De levertijd hangt ook af van de geselecteerde opties en het type raam- of deurprofiel dat je kiest. De meest actuele en correcte levertijd kan je tijdens het samenstellen van je profielen wel steeds nakijken, en bij het afronden van je bestelling bevestigen we de levertijd.

Benieuwd naar ons aanbod?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor op maat gemaakte deuren en ramen? Neem dan een kijkje op onze website en kies de beste opties voor jou.

Background image
Provix LogoSupersnel ramen bestellen

Onze score 8.4 (in NL)

Leveren vanaf 5 werkdagen

95.000+ ramen verkocht

Hier vind je ons: Borsbeeksebrug 34-1 in Antwerpen